Energia solar

Des de l’any 2006, amb l´entrada en vigor del CTE (codi tècnic de l´edificació), s’obliga la instal·lació d’energia solar tèrmica als edificis de Catalunya i a la resta d´Espanya. Degut a això, es fan moltes instal·lacions i sovint sense el coneixement tècnic necessari, mal executades i en molts casos ni tan sols amb un contracte de manteniment que afavoreixi la durada de l’instal·lació.


Desde fa ja més de 8 anys, 9clima disposa de tècnics instal·ladors formats específicament en el món de l’energia solar tèrmica a través de centres de formació especialitzats com l’empresa Intiam Ruai de Rubí o el mateix Gremi d'instal·ladors de Sabadell.


Actualment 9clima i l’empresa SONNENKRAFT -fabricant austríac d’una de les millors marques d’energia solar tèrmica que hi ha al món- tenim signat un acord en el que ens acrediten com a Servei d´Assistència Tècnica dels seus productes, i per tant podem realitzar serveis de manteniment, conservació, posades en marxa i reparació dels seus productes tant si estan en període de garantia com si no.

Copyright © 2011 9clima s.c.p. All rights reserved.   E-mail: info@9clima.cat   t. 93 726 90 96   m. 687 971 126